Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Rawa.fi-verkkokaupassa tuotteita myy Rawa International Ltd Oy, Y-tunnus 2743461-8. Myyjällä on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja myytäviä tuotteita. Kyseiset muutokset tulevat voimaan, kun ne on julkaistu verkkokaupan sivuilla. 

1. Tilausten käsittely

Asiakkaan tehdessä tilauksen hän sitoutuu ostamaan tilaamaansa tuotteet. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tekemänsä tilauksen on siitä ilmoitettava numeroon 044 0253523 vähintään 2 vrk ennen sovittua toimitusaikaa.

2. Toimitustavat, toimitusaika ja hinnat

Tilauksen yhteydessä asiakas valitsee joko toimituksen haluttuun osoitteeseen tai noudon Rawan tehtaalta Toivakasta. Tilauksen yhteydessä asiakas valitsee myös toimituspäivän sekä -ajan. Toimitus tapahtuu valittuna ajankohtana. Pakastetuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen kylmäketjun katkeamatta.

Mikäli kukaan ei ole vastaanottamassa lähetystä eikä asiakasta saada kiinni puhelimella, tilaus jätetään asiakkaan oven luokse. 

Mikäli jokin tilattu tuote on loppunut, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pian. Tilaukset pyritään toimittamaan kokonaisina. Mikäli jokin tuote on loppunut eikä sitä pystytä saamaan kohtuullisessa ajassa, voidaan tilaus toimittaa osissa.

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Rawa.fi– verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät 14 % arvonlisäveroa.

3. Toimitusalueet

  • Uudenmaan alue
  • Turun alue
  • Lahden alue
  • Pirkanmaan alue
  • Jyväskylän alue
  • Kuopion alue
  • Mikkelin alue

TARKISTA POSTINUMEROT TÄSTÄ

4. Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

5. Henkilötietojen käsittely

Tuotteiden tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Hyväksymällä toimitusehdot tilauksen yhteydessä asiakas kuitenkin antaa suostumuksensa, että Rawa International Ltd Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä tuotteiden toimittamista varten.

Tilauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat pakollisia, ja niiden antaminen on edellytys tilaukselle. Pakollisia tietoja ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut näiden tietojen virheellisyydestä.

6. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

Vahvistettu tilaus on oikeus peruuttaa 2vrk ennen sovittua toimituspäivää ottamalla yhteyttä numeroon 044 025 3523. Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa tuotetta käyttöönoton jälkeen, ellei tuotteessa ole selvästi havaittavaa vikaa, joka ei ole aiheutunut käytöstä. Tuotteen palautuksesta on aina sovittava etukäteen. Rawa antaa tilalle vastaavat tuotteet, tai palauttaa maksetun kauppasumman käytetyn maksutavan mukaisesti. Mahdollisesta rahan palautuksesta ei aiheudu kustannuksia asiakkaalle. Asiakasta suositellaan ottamaan valokuva vioittuneesta tuotteesta ja lähettämään se osoitteeseen tilaus@rawa.fi.

Kauppasopimukseen liittyvät riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla myyjän ja asiakkaan välillä. Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. 

Sähköposti: tilaus@rawa.fi

Puhelin: 044 025 3523